Nieuws

Nieuwsitem 26 september 2018

IoT op ontdekkingsreis: de echte waarde in Field Service

Er is een groeiende vraag naar de integratie van aangesloten apparaten voor buitendienst activiteiten. In een recent onderzoek van IFS zei 30 procent van de productgeoriënteerde bedrijven dat ze IoT al ten dele voor buitendienst activiteiten gebruiken. Enkele bedrijven gebruiken IoT-gegevens om automatisch werkorders of service verzoeken te genereren. Maar er is nog veel meer dat IoT te bieden heeft voor buitendienst activiteiten.

+ Lees meer
Congresnieuws 17 augustus 2018

Uw dagvoorzitter Laura van der Linde

Laura van der Linde is hoofdredacteur van iMaintain. Het iMaintain platform brengt beslissers en experts vanuit de industrie bij elkaar rond de thema’s onderhoud en asset management. Vanuit deze rol zit zij aan tafel met maintenance managers, plant managers, innovators en hoogleraren. Mensen met een visie over hoe het slimmer, veiliger en duurzamer kan in de industrie. En als hoofdredacteur geeft Laura, samen met collega’s, inhoud aan de verschillende media van het platform.

+ Lees meer
Nieuwsitem 13 augustus 2018

Slim onderhoud binnen de industrie

In de industrie is steeds meer slimheid nodig en capaciteit om complexe problemen te analyseren en oplossen. Dat zal zeker vanuit het onderhoud nodig zijn. Professor Henk Akkermans scheef vorig jaar samen met andere experts het rapport Smart Moves for Smart Maintenance. Volgens het rapport bevinden we ons momenteel in een scharnierpunt. Tijdens het congres SMART service & maintenance 2018 op 11 oktober in Utrecht gaat de directeur van WCM (World Class Maintenance) in op het belang van slim & efficiënt asset management.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen