Nieuws

SPIE NEDERLAND KIEST VOOR CLOUD-ERP-OPLOSSING VAN IFS 16 september 2019

SPIE NEDERLAND KIEST VOOR CLOUD-ERP-OPLOSSING VAN IFS

Technische dienstverlener vergroot productiviteit dankzij efficiëntere personeelsplanning.

Eindhoven, 10 september 2019 – SPIE Nederland, de Nederlandse dochteronderneming van het Franse SPIE Group, heeft gekozen voor IFS Applications™ en IFS Planning and Scheduling Optimization™ van IFS. Met de aanschaf beoogt het concern de bedrijfsvoering efficiënter te maken, marges te verbeteren en overnames sneller te integreren.

+ Lees meer
Persbericht 14 augustus 2019

British Engineering Services wint met FLS VISITOUR innovatieprijs

De FLS klant British Engineering Services wint de prestigieuze prijs “Innovation Award for Enterprise planning” tijdens het evenement “The Customer Strategy & Planning 2019”. British Engineering Services (BES), de grootste onafhankelijke Britse onderneming voor inspectie, controle en certificering werd tijdens het Britse Service-Forum “Customer Strategy & Planning 2019” bekroond met de prijs “Innovation Award for Enterprise Planning”.

+ Lees meer
Nieuwsitem 06 augustus 2019

Slim onderhoud binnen de industrie

In de industrie is steeds meer slimheid nodig en capaciteit om complexe problemen te analyseren en oplossen. Dat zal zeker vanuit het onderhoud nodig zijn. Professor Henk Akkermans scheef vorig jaar samen met andere experts het rapport Smart Moves for Smart Maintenance. Volgens het rapport bevinden we ons momenteel in een scharnierpunt. Tijdens het congres SMART service & maintenance 2018 op 11 oktober in Utrecht gaat de directeur van WCM (World Class Maintenance) in op het belang van slim & efficiënt asset management.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen