Uw dagvoorzitter Laura van der Linde

Laura van der Linde is hoofdredacteur van iMaintain. Het iMaintain platform brengt beslissers en experts vanuit de industrie bij elkaar rond de thema’s onderhoud en asset management. Vanuit deze rol zit zij aan tafel met maintenance managers, plant managers, innovators en hoogleraren. Mensen met een visie over hoe het slimmer, veiliger en duurzamer kan in de industrie. En als hoofdredacteur geeft Laura, samen met collega’s, inhoud aan de verschillende media van het platform.

“Ik sta aan de zijlijn van de boeiende, bruisende industriële wereld en mag er soms (letterlijk) middenin staan om uitgebreid verslag te doen van bijzondere innovaties, mooie samenwerkingen en unieke projecten.”

Met enige regelmaat staat Laura op het podium, als moderator of dagvoorzitter tijdens een congres, of als zangeres van een de Jazzband Gentle Rain.

Transformeer uw service -en onderhoudsstrategie

Tijdens het jaarcongres SMART service & maintenance wordt u geholpen uw service -en onderhoudsstrategie te transformeren. Dit jaar onder leiding van Laura van der Linde, die samen met u zal gaan kijken naar het optimale samenspel tussen de factor mens, de noodzakelijke processen en de beschikbare technologie.

Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u een uitgelezen mogelijkheid te netwerken en te ‘spiegelen’ met uw vakgenoten. Na dit congres bent u op de hoogte van de kansen en uitdagingen die nieuwe technologieën met zich meebrengen. Deelname aan dit congres is kosteloos voor eindgebruikers.