Partner worden?

Het congres SMART Service & Maintenance staat voor innovatie, kwaliteit en doelmatigheid en helpt organisaties hun service- en onderhoudsstrategie te transformeren. Hierbij wordt gekeken naar het optimaal samenspel tussen de geïntegreerde processen, de nu beschikbare technologie en de technologie van de nabije toekomst. Het congres (met uitgebreid netwerkplein) is bij uitstek hét evenement om uw organisatie, als aanbieder van producten, diensten en tooling, te profileren, uw thought leadership-positie te versterken en uw leadgeneratiedoelstellingen te realiseren. 

U komt in contact met een hoogwaardige doelgroep van managers en senior specialisten die op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen op rondom het optimaliseren en innoveren van hun service- en onderhoudsprocessen en -strategieën.

Graag staan wij u te woord om uw wensen en de mogelijkheden op dit evenement te bespreken. Indien gewenst helpen wij u bij het creëren van een gerichte deelname met uw doelstelling(en) als richtlijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de partnerpakketten en/of advies over de mogelijkheden voor deelname als businesspartner aan het congres SMART Service & Maintenance? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met: Nils Cramer, Senior Sales Executive, Tel 076 - 548 40 26