Sprekers 2018

Korik Alons_SSM2018.jpg
Korik Alons
NVDO Onderhoudskompas

Korik is oprichter van NLMTD. NLMTD is een nieuw soort Consultancybureau dat zich richt op strategie, innovatie en digitale transformatie. Korik heeft een achtergrond in toegepaste wiskunde en bedrijfskunde en ruim 10 jaar ervaring als strategie adviseur en programmamanager in verschillende industrieën. Deze ervaring combinerend met zijn achtergrond als ondernemer brengt hij een gedegen en gestructureerde aanpak gericht op resultaat, verbinding en versnelling. Korik is al een aantal jaar betrokken bij de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en verantwoordelijk voor het schrijven van het jaarlijkse NVDO onderhoudskompas

Leanneke Loeve._SSM2018.jpg
Léanneke Loeve
Specialist Data Science
Dekra Rail

Léanneke werkt als senior data consultant nauw samen met Asset owners om overzicht, inzicht en uitzicht op de conditie en performance van assets te krijgen. Door gegevens uit eigen meetsystemen en het combineren van allerhande informatiebronnen realiseert zij met haar team performance dashboards en wordt conditie voorspeld. Léanneke werkt  voornamelijk in de rail-, tram- en metrowereld, maar is bijvoorbeeld ook actief in de afvalverbranding en windmolenbranche.

Bas Otting_SSM2018.jpg
Bas Otting
Sales & Marketing Manager
WAY2CONNECT

Bas is al jaren bezig met het beantwoorden van logistieke vraagstukken. Samen met serviceorganisaties, de overheid, en planorganisaties zoekt en brengt hij kennis om logistiek, bereikbaarheid en efficiëntie te optimaliseren. Op dit vlak heeft hij bijvoorbeeld projecten gedaan met de Nederlandse Spoorwegen, de rijksoverheid en grote serviceorganisaties in binnen- en buitenland. Vanuit WAY2CONNECT staat de verdere automatisering van de buitendienst centraal. Dit heeft geleid tot de samenwerking, genaamd Next Level Service Automation, waar Bas de initiatiefnemer van is.

Jeroen Overmars_SSM2018.jpg (1)
Jeroen Overmars
Senior Consultant
FLS Nederland

Jeroen is altijd op zoek naar verbeteringen in bedrijfsprocessen. Met 10 jaar ervaring in field service, voornamelijk op het gebied van planningsoptimalisatie, helpt hij bedrijven bij het halen van hun doelstellingen en het minimaliseren van handmatige handelingen.

 

Dennis Pater_SSM2018.jpg
Dennis Pater
Directeur
WAY2CONNECT

Dennis is directeur/eigenaar van WAY2CONNECT in Etten-Leur en legt zich toe op het ontwikkelen van mobiele toepassingen voor het aansturen van buitendienstmedewerkers en het digitaliseren van formulierstromen.

Meer sprekers worden geladen