Sprekers

Harold Bussing_SSM2019.jpg
Harold Bussing
Algemeen Directeur
KONE Nederland

Harold is sinds 1995 werkzaam in de liftbranche en sinds 2004 bij KONE, waarvan de laatste 4 jaar als algemeen directeur. 
Daarnaast is hij voorzitter van de branchevereniging VLR en daarin is één van zijn speerpunten het digitaliseren van het liftboek voor de gehele branche.

In Nederland is KONE marktleider op het gebied van nieuwbouw, modernisering en service aan liften, roltrappen en automatische deursystemen.
Ook staat KONE al jaren in de Forbes top 100 als één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Met energiezuinige en digitale oplossingen draagt KONE haar steentje bij aan smart en sustainable buildings.

Rene Ebeltjes_SSM2019.jpg
René Ebeltjes
Algemeen Directeur & functioneel/proces consultant
FLS Nederland BV

René is afgestudeerd in Electrical Engineering aan CSU Fresno (VS) en is ex-basketbalinternational. Daarnaast studeerde hij bedrijfskunde aan de Wetenschappelijk Opleiding Twente en is nu in de afrondende fase van de M.Sc. opleiding Business Proces Management & IT aan de Open Universiteit.  René heeft uitgebreideervaring in het optimaliseren van fieldservice-, routeplanning- en aanverwante logistieke processen. In 2009 is FLS in Nederland gestart met de introductie van het innovatieve wiskundig algoritme; PowerOpt.

Robin Evers_SSM2019.jpg
Robin Evers
Product Owner
Guidion

10 jaar werkzaam bij Guidion, en na het hele bedrijf gezien te hebben en ook als monteur te hebben gewerkt, op dit moment vanuit een Product Owner rol verantwoordelijk voor adoptie van Home (Salesforce) en onze eigen mobiele app voor onze Experts in het veld.

 

Reinier Ham_SSM2019.jpg
Reinier Ham
Consultant
FLS Nederland

Reinier is consultant bij FLS Nederland en altijd op zoek naar verbeteringen in bedrijfsprocessen. In de laatste 5 jaar is hij bij diverse field service-projecten, voornamelijk op het gebied van afspraken- en planningsoptimalisatie, betrokken geweest waarbij algoritmen een enabler zijn in het minimaliseren van handmatige handelingen en het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Bob Huisman_SSM2019.jpg
Bob Huisman
Manager Maintenance Research & Devolopment
NS

Bob is geschoold in Asset Management en studeerde daarnaast Computer Science en Mechanical Engineering aan de Technische Universiteit Delft. In 1997 startte zijn carrière binnen de Nederlandse Spoorwegen. Eerst als Project Manager bij NS Materieel (NedTrain) en sinds 2009 als Manager Maintenance Research & Development. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van methodologieën, tools en technieken voor toekomstige onderhouds- en servicelogistiek en het leveren van gerelateerde bedrijfsondersteuning. Bob houdt zich onder andere bezig met zaken als Predictive & Prescriptive Maintenance, Real Time Monitoring, het ontwerp van onderhoudsprogramma’s met betrekking tot prestatie-, kosten- en risicovereisten,  Data Science en Toepassing van kunstmatige intelligentie.  Sinds 2016 is hij ook co-voorzitter van de Technical Committee on Land Transportation van de European Safety and Reliability Association (ESRA).

Meer sprekers worden geladen