Sprekers

Berend Vree_SSM2019.jpg
Berend Vree
Reliability & Performance Manager
Stolt Tankers

Berend is een resultaat gedreven, en van oorsprong, Maritiem Officier die na zijn vaartijd aan de wal als Superintendent verschillende schepen technisch ondersteund heeft. Vanuit deze functie groeide hij door en is hij nu verantwoordelijk voor het digitaliseren en analyseren van technische rapportages vanaf de schepen. Het optimaal aansturen met data-inzichten creëert waarde voor Stolt Tankers om zo uptime te garanderen en een duurzame en efficiënte vloot te beheren. Vanuit het plegen van onderhoud, biedt dit mogelijkheden tot verbeteringen en het juist aansturen van de interne en externe competenties.

Robert van Westing_SSM2019.jpg
Robert van Westing
Directeur Service
KONE Nederland

Robert is met een werktuigbouwkundige achtergrond de branche binnengekomen en heeft inmiddels bij KONE een jarenlange internationale ervaring opgedaan binnen meerdere business units. Met als vakgebied business development als een van zijn verantwoordelijkheden, kan KONE getypeerd worden als innovatief bedrijf dat wereldwijd een naam heeft opgebouwd daar waar het gaat om het ontwikkelen van nieuwe proposities.

Meer sprekers worden geladen