Sprekers

Joris van den Burg_SSM2019.jpg
Joris van den Burg
Manager Industrial Automation Life Lifecycle Sales en Agile Coach & Innovator
Yokogawa

Joris is Manager Industrial Automation Life Lifecycle Sales en Agile Coach & Innovator bij Yokogawa. Yokogawa is één van de leidende fabrikanten van geavanceerde procesbeheerssystemen, regelinstrumentatie en test- en meetapparatuur. Met meer dan 18.500 medewerkers, 19 fabrieken en 92 vestigingen in 59 landen is Yokogawa een internationale speler van formaat. De klanten van Yokogawa zijn toonaangevende ondernemingen in de procesindustrie, die met name actief zijn in de olie- en gaswinning, energieopwekking, (petro)chemische-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Joris gelooft er in dat leiderschap betekent dat je moet zorgen voor degenen onder jouw leiding. Om een cultuur te creëren waarin teamleden kunnen groeien, leren en waar je hen inspireert om verder te gaan dan wat zij dachten dat mogelijk was en hun unieke creativiteit te stimuleren. Alleen dan kan een team zijn ware potentieel bereiken en duurzame groei creëren.

Harold Bussing_SSM2019.jpg
Harold Bussing
Algemeen Directeur
KONE Nederland

Harold is sinds 1995 werkzaam in de liftbranche en sinds 2004 bij KONE, waarvan de laatste 4 jaar als algemeen directeur. 
Daarnaast is hij voorzitter van de branchevereniging VLR en daarin is één van zijn speerpunten het digitaliseren van het liftboek voor de gehele branche.

In Nederland is KONE marktleider op het gebied van nieuwbouw, modernisering en service aan liften, roltrappen en automatische deursystemen.
Ook staat KONE al jaren in de Forbes top 100 als één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Met energiezuinige en digitale oplossingen draagt KONE haar steentje bij aan smart en sustainable buildings.

Rene Ebeltjes_SSM2019.jpg
René Ebeltjes
Algemeen Directeur & functioneel/proces consultant
FLS Nederland BV

René is afgestudeerd in Electrical Engineering aan CSU Fresno (VS) en is ex-basketbalinternational. Daarnaast studeerde hij bedrijfskunde aan de Wetenschappelijk Opleiding Twente en is nu in de afrondende fase van de M.Sc. opleiding Business Proces Management & IT aan de Open Universiteit.  René heeft uitgebreideervaring in het optimaliseren van fieldservice-, routeplanning- en aanverwante logistieke processen. In 2009 is FLS in Nederland gestart met de introductie van het innovatieve wiskundig algoritme; PowerOpt.

Robin Evers_SSM2019.jpg
Robin Evers
Product Owner
Guidion

10 jaar werkzaam bij Guidion, en na het hele bedrijf gezien te hebben en ook als monteur te hebben gewerkt, op dit moment vanuit een Product Owner rol verantwoordelijk voor adoptie van Home (Salesforce) en onze eigen mobiele app voor onze Experts in het veld.

 

Reinier Ham_SSM2019.jpg
Reinier Ham
Consultant
FLS Nederland

Reinier is consultant bij FLS Nederland en altijd op zoek naar verbeteringen in bedrijfsprocessen. In de laatste 5 jaar is hij bij diverse field service-projecten, voornamelijk op het gebied van afspraken- en planningsoptimalisatie, betrokken geweest waarbij algoritmen een enabler zijn in het minimaliseren van handmatige handelingen en het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Meer sprekers worden geladen