Sprekers

Bob Huisman_SSM2019.jpg
Bob Huisman
Manager Maintenance Research & Devolopment
NS

Bob is geschoold in Asset Management en studeerde daarnaast Computer Science en Mechanical Engineering aan de Technische Universiteit Delft. In 1997 startte zijn carrière binnen de Nederlandse Spoorwegen. Eerst als Project Manager bij NS Materieel (NedTrain) en sinds 2009 als Manager Maintenance Research & Development. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van methodologieën, tools en technieken voor toekomstige onderhouds- en servicelogistiek en het leveren van gerelateerde bedrijfsondersteuning. Bob houdt zich onder andere bezig met zaken als Predictive & Prescriptive Maintenance, Real Time Monitoring, het ontwerp van onderhoudsprogramma’s met betrekking tot prestatie-, kosten- en risicovereisten,  Data Science en Toepassing van kunstmatige intelligentie.  Sinds 2016 is hij ook co-voorzitter van de Technical Committee on Land Transportation van de European Safety and Reliability Association (ESRA).

Laura van dr Linde_SSM2018.jpg
Dagvoorzitter
Laura van der Linde
Hoofdredacteur van iMaintain
iMaintain

Laura van der Linde is hoofdredacteur van iMaintain, industrieel/technisch vakblad op het gebied van onderhoud en asset management. Vanuit deze rol zit zij aan tafel met maintenance managers, plant managers, innovators en hoogleraren. Mensen met een visie over hoe het slimmer, veiliger en duurzamer kan in de industrie. ‘De toekomst begint hier’, zegt zij over de industrie. ‘Alles waar we over een aantal jaren dankbaar gebruik van maken, wordt nu ontwikkeld, morgen getest en overmorgen in productie genomen.’ Met enige regelmaat staat zij op een podium, als moderator of dagvoorzitter tijdens een congres, of als zangeres van een jazzband.

Bob van Luijt_API2019.jpg
Bob van Luijt
Technologist
Kubrickology Innovations

Bob is een creatieve technoloog en ontwerper die op het kruispunt van technologie, design en kunst werkt. Hij startte zijn carrière als freelance softwareontwikkelaar tijdens zijn kunststudie en stichtte zijn bedrijf Kubrickology direct na het behalen van zijn bachelordiploma. Bob helpt andere bedrijven nieuwe zakelijke kansen te vinden door nieuwe technologieën te implementeren en te onderzoeken, zoals Internet of Things, Machine Learning en meer…

Jacques Moolhuijsen_SSM2019.jpg
Jacques Moolhuijsen
Senior Business Consultant
IFS

Jacques heeft, na zeven jaar werkzaam te zijn geweest top de Material Management afdeling van de technische dienst van Martinair Holland, de overstap naar de ICT gemaakt. Hij heeft inmiddels zestien jaar ervaring opgedaan bij diverse software bedrijven binnen de service en onderhoudsmarkt. Sinds september 2014 is hij werkzaam als Business Consultant bij IFS Benelux voor de Service- en Maintenance branche. Door zijn ervaring bij Martinair kijkt Jacques altijd door de “ogen van de eindgebruiker” naar uitdagingen en oplossingen om zo het hoogst mogelijke resultaat te bereiken.

Gerolf Roovers_SSM2019.jpg
Gerolf Roovers
Sales Director
Salesforce

Meer sprekers worden geladen